Cserkészcsapatunk könyve

Lassan 30 éve már, hogy Schüller Karcsi bácsi vezetésével elindult kis csapatunk, a 608. Schola Caritatis Cserkészcsapat élete. Készítettünk is egy könyvet ennek örömére. Hálából érte, s minden 608-as cserkészért, sőt minden szekszárdi cserkészészért, ideértve a háború előtti cserkésztestvéreinket is. A könyv a 608-as cserkészetről szól, hogy mit jelent nekünk cserkésznek lenni.

A könyv két éve készül vagy bizonyos szempontból három… Körülbelül 83-an írtuk a könyvet, a legfiatalabb alig volt 10 éves és legidősebb pedig túl volt a 90. esztendőn. Óriási közös munka gyümölcse ez a könyv, köszönjük minden cserkésznek, öregcserkésznek, szülőnek, papnak, barátnak, mindenkinek, aki segített benne. Nem mellesleg aki igazán sokat segített – mint ahogy egy mesében is lenne – aki szó szerint megmentette könyvünket: egy bizonyos szülő – kinek kilétét homály fedi – nem csekély mértékben járult hozzá a költségekhez. Ezúton is üzenjük neki, hogy bár mi nem tudjuk ki, a Jóisten a rejtekben is látja Őt, kérjük, hogy jutalmazza meg bőséggel!

Sok szeretettel ajánlom a könyvet mindazoknak, akiknek valaha kapcsolatuk volt a szekszárdi 608-as cserkészcsapathoz, és ajánlom továbbá mindazoknak, akik kíváncsiak a cserkészet valódi értékeire, akik szeretnék megérteni, megízlelni, hogy miről is szól valójában a cserkész lét.

A könyv ára 4000,- Ft.
Érdeklődni, illetve rendelést leadni lehet:
– csapatunk Facebook oldalán keresztül
608@cserkesz.hu e-mail-címen
A könyv átvétele személyes egyeztetés alapján történik.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: