Hogyan támogathat minket?

Hogyan támogathat minket?

Természetesen csapatunk fenntartásához anyagi támogatásra is szükségünk van. A táboraink lebonyolításához utaztatásra, sátrakra, szerszámokra és főzőeszközökre van szükségünk, melyek igen költségesek. Emellett elengedhetetlenek a kézműves, játékos és jelmezes kellékek is, hiszen ezek segítségével tudjuk megvalósítani a céljainkat, a gyerekek fejlesztését, közösségünk építését. Ezek egy részét a programok részvételi díjából igyekszünk fedezni, de a teljes költséget nem szeretnénk a szülőkre hárítani.

Nagy segítségünkre van e téren a Szekszárdi Belvárosi Plébánia, ki fenntartóként támogatja csapatunkat, illetve a Szeretet Iskolája Egyesület, mely pályázatokon és az adó 1%-ok fogadásán keresztül nyújt segítséget számunkra. Amennyiben támogatni szeretné ifjúságnevelő munkánkat, megteheti az adó 1% felajánlásával, vagy az egyesületünk részére történő adomány átutalásával. Hangsúlyoznánk, hogy az adó 1%-ának felajánlása nem kerül Önnek semmibe, hiszen amennyiben nem rendelkezik minden év tavaszán erről, az automatikusan az államkasszába kerül. Támogatásukért nagyon hálásak vagyunk, s igyekszünk a gyerekek számára legelőnyösebben felhasználni!

A csapatunkat támogató egyesület:

Szeretet Iskolája Egyesület

7100 Szekszárd, Béla király tér 9.

Adószáma (adó 1% felajánlásához): 19038869-1-17

Számlaszáma (amire az adományokat lehet utalni): 71800037-162011561

A pénzbeli adományokon és az adó 1%-ának felajánlása azonban nem az egyetlen módja csapatunk támogatására. Örömmel fogadjuk tartós élelmiszerek, szerszámok, tábori kellékek, kézműves eszközök és irodaszerek felajánlását is, hiszen ezeket rendszeresen használjuk tevékenységünk során. Emellett szívesen fogadjuk segítségüket az utaztatás, a felszerelés szállítása vagy akár a szállás- illetve programhelyszín biztosítása terén is. Ezeket a felajánlásokat a csapatparancsnokunk fogadja (elérhetősége: https://608hu.wordpress.com/about/).

Természetesen azért is hálásak vagyunk, ha kiállnak a cserkészet értékei és csapatunk mellett, híresztelik tevékenységünket, akár baráti körben, akár a városban, munkahelyen, vagy az egyházközségben. Mindez van olyan fontos, mint az anyagi támogatásuk, az ilyen segítséget is nagyon köszönjük!

Cserkészcsapatunk előre köszöni bizalmukat és támogatásukat!

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: